Reserva Online

Masia Puig de Vallferosa

Estancias para disfrutar

En la Masía Puig de Valferosa nos hemos esforzado para ofrecerte una de las mejores casas rurales para grupos, pensando en todos los espacios y actividades para poder compartir y disfrutar ya sea con amigos o en familia.

  • Piscina climatizada

  • Gran comedor interior

  • Comedor exterior chill out con barbacoa

  • Sala de juegos para niños

  • Sala de pin pong

  • Salón con vistas

  • Chimenea

  • 9 habitaciones muy confortables

PLANTA BAJA

Habitació  EL FORNET:   denominada aixi, degut al forn que havia existit dins la pared,actualment hi ha el capçal del llit, on encara hi ha un petit encaix. Es pot veure la forma de la xemeneia.

Habitació  LA TORRE:  Originariament hi havia la torre principal de la estructura de la masia, denominada mas de torre vertical.

Habitació  LA VOLTA:  El seu nom reflexa molt bé la seva aparença, i és què tota la habitació gaudeix d’una espectacular volta que la cubreix.

Sala  LA ALA:  Espai de grans dimensions, òptim per fer reunions i àpats per grups numerosos, amb cuina de tipus illa, zona de descans i vistes a la zona SPA.

PLANTA PRIMERA

Habitació  SOL NAIXENT:  Podem gaudir de la habitació més clara de tot el complex, el nom, és perquè ens permet gaudir de la sortida del sol cada dia. Habitació habilitada per a minusvàlids.

Habitació  ELS FESTEJADORS:  Antigament, els joves de la casa, rebien visites, i els posaven assentats en unes petites pedres que estan sota la finestra de la habitació, aquestes pedres reben el nom de festejadors, i la habitació en honor seu.

Habitació  LA PICA:  Aquesta habitació, tenia una sorpresa, i és què dins d’una paret, varem trobar una pica en perfecte estat, la varem restaurar i col·locar de base a la pica actual. Així doncs no podia tenir cap més nom que l’habitació de la pica.

Habitació  EL BOSQUET:  Podem gaudir de la vista del bosquet que pertany a la masia.

SEGUNDA PLANTA

Habitació  POSTA DE SOL:  Aquesta habitació en la planta superior de la masia, ens permet gaudir d’unes vistes espectaculars, en les cuals hi podem incloure la privilegiada posta de sol des d’un punt idilic.

Habitació  L’ARCADA:  L’arcada que envolta l’entrada d’aquesta habitació ens obliga a aplanar el cap;  degut a la importancia i la bellesa de l’estructura, s’ha decidit no modificar-la.

Sala  LOVE CHILOUT:  Impressionant i important visió de practicament tot el territori català     sud-est,  es pot apreciar el territori fins les montanyes de Montserrat, la serra de Tarragona,i la plana de la Catalunya central.

Equipada amb llar de foc, cuina i taula menjador, per poder disfrutar d’unes vistes privilegiades, en petit comité.

Estancias - Masia Puig de Vallferosa Estancias - Masia Puig de Vallferosa

Reserva Online